US Open

Dulgheru a simtit-o pe Sharapova "ca o piatra". Sfaturi pentru Simona Halep

Chiar daca a pierdut intalnirea din turul 2 de la US Open, Alexandra Dulgheru are meritul de a se fi luptat de la egal la egal cu Maria Sharapova, jucatoare pe care a tinut-o pe teren peste doua ore si jumatate.

Dulgheru spune ca a simtit-o foarte puternica pe Sharapova si de aceea este sceptica in privinta sanselor Simonei Halep intr-o eventuala infruntare a acestora in sferturile de finala.

"Pe Sharapova am simtit-o ca o piatra, ca un stalp. Este o luptatoare incredibila, greu de batut pentru ca lupta pana la capat. Uneori lasa impresia ca nu mai poate, dar se agata de tine pana la ultima suflare. Simona este mult mai in forma decat mine, fizic e mai bine pregatita, insa nu stiu daca o poate bate. Trebuie sa acopere mai mult terenul decat Sharapova", este de parere Dulgheru.

Jucatoarea noastra mai spune ca stie cum trebuie jucat impotriva celei mai zgomotoase jucatoare din tenis.

“Trebuie sa fii foarte bine pregatita si sa te misti foarte bine, mingea ei vine lung si apasat. Cateodata insa cand tipa foarte strident ai impresia ca mingea vine foarte tare, dar cade in careu scurta. Nu da ea atat de tare pe cat tipa", a mai spus Dulgheru despre Sharapova.

Clasata in trecut pe locul 26 mondial, Dulgheru a oferit o replica remarcabila in duelul cu Sharapova si a reusit sa castige primul set in disputa programata pe arena centrala de la Flushing Meadows.

[news-109021]



Dulgheru a simtit-o pe Sharapova "ca o piatra". Sfaturi pentru Simona Halep