Roland Garros

"Stan the WoMan"?

Stan Wawrinka a aparut la Roland Garros imbracat destul de ciudat: tricoul avea dungi roz, iar in picioare purta niste pantofi de sport de culoarea celor ai Simonei Halep, roz cu alb. Insa, cel mai bizar au fost pantalonii scurti, roz cu romburi albe. Poreclit "Stan The Man", el s-a ales cu al nume dupa Roland Garros: "Stan the WoMan".

Wawrinka nu a scapat de comentarii pe retelele sociale, dupa ce a fost in centrul atentiei mai mult ca niciodata dupa finala castigata la Roland Garros.

Echipamentul sau a starnit multe comentarii. Nu au fost putini cei care au considerat ca Wawrinka si-a uitat acasa pantalonii scurti si a intrat pe teren de-a dreptul in chiloti.

Asta nu ar fi nimic, insa si culoarea roz care a dominat imbracamintea lui Wawrinka a dus cu gandul la alte lucruri. Pe langa controversarii pantaloni scurti, elvetianul a socat si cu incaltamintea de culoare roz. O intrebare legitima este urmatoarea: ce barbat ar purta pantofi sport roz? Putini, s-ar putea spune, cu atat mai putin "Stan the Man". De aceea, el s-a ales din partea noastra, cel putin pentru Roland Garros-ul din acest an, cu un nou apelativ, "Stan the Woman". 

La conferinta de presa de dupa castigarea trofeului de la Roland Garros, Wawrinka a aparut cu "pantalonii scurti" expusi pe masa de interviu. "Se pare ca sunt singurul caruia ii plac acesti pantaloni", a spus el. "Insa, obisnuiti-va cu ei, vor ramane mereu in muzeul de la Roland Garros".

Echipamentul sau este furnizat de Yonex, o companie mai putin cunoscuta. Cel mai probabil, imbracamintea sa a fost conceputa special pentru a atrage atentia. Chiar daca nu aceasta a fost intentia initiala, cu siguranta s-a creat multa valva si imagine pentru Yonex, un nume bine-venit intr--o piata dominata de Nike si Adidas, companii pe care multi incep sa le evite din cauza preturilor mari, atat in lumea sportului profesionist, cat si in randul iubitorilor de sport in general.



"Stan the WoMan"?