Roland Garros

GAME cu GAME Simona Halep in primul meci la Roland Garros

Simona Halep a debutat in competitia de la Roland Garros, duminica, de la ora 12:00, meciul fiind transmis live text in aceasta pagina.

FINAL Halep - Rodina 7-5, 6-4

SET 2, 6-4 Minge de meci Halep si aceasta inchide meciul cu un serviciu as.

SET 2, 5-4 Trei mingi de break pentru Halep si jucatoarea noastra are sansa inchiderii meciului pe propriul serviciu in game-ul urmator.

SET 2, 4-4 Halep nu reuseste sa dubleze break-ul obtinut si cedeaza pe propriul serviciu. Rodina inca nu si-a spus ultimul cuvant in acest meci.

SET 2, 4-3 Doua sanse de break pentru Halep. Prima este ratata cu prea mare usurinta. Rodina trimite cu reverul in afara terenului si Halep obtine primul break al setului secund.

SET 2, 3-3 Halep se mentine aproape de Rodina si nu-i permite acesteia nici macar sa spere la o minge de break.

SET 2, 2-3 Sansa de break irosita de Halep. Aceasta trimite afara cu lovitura de dreapta. Game lung castigat in cele din urma de Rodina.

SET 2, 2-2 Halep egaleaza scorul dupa un nou game solid pe propriul serviciu.

SET 2, 1-2 Minge contestata de Rodina la un punct trimis de Halep pe linia din spatele terenului. Rusoaica nu este convinsa nici dupa verificarea urmei de catre arbitrul din scaun. Punctul este reluat si rusoaica se distanteaza la 40-0. Halep recupereaza doua puncte, dar rusoaica inchide game-ul si revine la conducere.

SET 2, 1-1 Halep raspunde cu un game la zero.

SET 2, 0-1 Rodina trece la conducere dupa un game de lupta decis la avantaje.

STATISTICA: Halep a avut un procentaj de 67% la primul serviciu in primul set. Aceasta a reusit 15 puncte direct castigatoare, dar a comis si 11 erori nefortate. Rodina a servit mai bine cu prima minge (74%).

12:47 Incepe setul al doilea cu Rodina la serviciu.

SET 1, 7-5 Forehand in lung de linie reusit de Halep (15-0). Jucatoarea noastra nu mai lasa nimic la voia intamplarii si inchide acest set inainte ca Rodina sa mai reuseasca vreo revenire.

SET 1, 6-5 Dubla greseala comisa de Rodina si Halep reuseste break-ul. Mare are o sansa pentru inchiderea setului la serviciu.

SET 1, 5-5 Rodina izbuteste break-ul si, neverosimil, rusoaica este pe val dupa ce a fost condusa de Halep cu 4-1 si 5-3.

SET 1, 5-4 Halep incepe cu o scurta bine pusa in teren, dar apoi rateaza un retur si comite o alta eroare nefortata prin care ii permite rusoaicei sa revina la un game diferenta.

SET 1, 5-3 Game foarte important reusit de Halep, game prin care jucatoarea noastra taie din elanul rusoaicei.

SET 1, 4-3 Halep revine de la 0-40 pe serviciul advers si pune presiune pe Rodina. Retur bun reusit de Halep, dar are un moment de ezitare si Rodina loveste decisiv recuperand un nou game.

SET 1, 4-2 Rodina isi ia break-ul inapoi dupa un game agresiv in care a surprins-o pe Halep. La 40-15 rusoaica a reusit un forehand surprinzator in apropierea liniei.

SET 1, 4-1 Prima scurta a meciului in contre pied. Rodina n-are nicio sansa de a ajunge mingea. Rusoaica trimite afara un rever in lung de linie si Halep obtine al doilea break in acest set inaugural.

SET 1, 3-1 Halep comite primele sale duble in acest meci si Rodina are 30-15. Trei puncte la rand obtinute de Halep si aceasta se distanteaza pe tabela.

SET 1, 2-1 La 15-15 Halep gaseste terenul cu un rever castigator in lung de linie. O lovitura spectaculoasa apreciata de public. Sunt doua sanse de break pentru Halep, primele in acest meci. Doua duble greseli comise de Rodina in acest game si Halep isi trece in cont primul sa break in acest meci si turneu.

SET 1, 1-1 Halep isi castiga serviciul la 15 si ii transmite un mesaj important adversarei sale inca din debut. Rodina este o jucatoare care prin gabarit aduce aminte de Dinara Safina, jucatoare retrasa din circuit la o varsta frageda.

SET 1, 0-1 O prima minge de spectacol castigata de Halep, o minge defensiva castigatoare pentru jucatoarea noastra (40-30). Urmeaza un schimb lung, dar Halep trimite putin cu dreapta in afara terenului.

12:09 A inceput meciul cu Rodina la serviciu.

INFO: Rodina, 26 ani, clasata pe locul 91 in ierarhia mondiala. In acest an are drept rezultat etalon un sfert de finala la Pattaya City.

12:01 Simona Halep a intrat pe arena centrala de la Roland Garros, arena Philippe Chatrier. Vremea este ideala pentru tenis la Paris.

Simona Halep o intalneste pe rusoaica Evghenia Rodina, numarul 91 mondial, jucatoare impotriva careia va juca pentru prima data in cariera.

Halep are de aparat puncte pana in finala la Roland Garros, faza a competitiei unde a ajuns in 2014 si a pierdut in fata rusoaicei Maria Sharapova in trei seturi.



GAME cu GAME Simona Halep in primul meci la Roland Garros