Roland Garros

Calificari Roland Garros: Sorana Cirstea ajunge pe tabloul principal. Andreea Mitu pierde pierde primul set de la 4-0 si este eliminata

Jucatoarele Sorana Cirstea si Andreea Mitu au evoluat vineri dupa ora 13:00 in ultimul tur al calificarilor de la Roland Garros. Amanunte live text in aceasta pagina de la meciurile celor doua.

Cotele meciului sunt oferite de Fortuna

apasa aici pentru toate cotele din tenis de azi

MITU

GOLUBIC

1,90

1,80

FINAL Sorana Cirstea - Elise Mertens 6-3, 6-0

FINAL Andreea Mitu - Victorija Golubic 4-6, 6-4, 1-6

14:25 Doua break-uri avantaj pentru Golubic in decisiv (1-4). 

14:07 Golubic incepe decisivul cu un break. Mitu isi ia game-ul inapoi in jocul urmator (1-1).

14:00 Mitu revine in meci prin castigarea setului secund (6-4). Un set echilibrat decis de un break obtinut in chiar ultimul game de jucatoarea noastra. Mitu a gresit enorm in acest meci (24-14 la erori nefortate), dar se afla la un singur set distanta de calificarea pe tabloul principal.

13:30 Minge de break salvata de Mitu in primul game al setului secund, dupa care jucatoarea noastra castiga pe serviciul advers (2-0).

13:21 Mitu pierde setul inaugural intr-un mod neverosimil. A condus cu 4-0 si a servit pentru 5-0, insa Golubic a obtinut nu mai putin de sase game-uri la rand.

13:18 Jucatoarea din Elvetia obtine break-ul si al cincilea game consecutiv (4-5). Va servi pentru castigarea primului set, dupa ce Mitu a condus cu 4-0 si a avut serviciul.

13:15 Golubic revine incredibil de la 0-4 in primul set cu Mitu si egaleaza scorul dupa opt game-uri.

13:12 Sorana Cirstea inchide meciul cu Elise Mertens, cu 6-0 in al doilea set, si devine a cincea jucatoare din Romania prezenta pe tabloul principal de la Roland Garros.

12:45 Break reusit de Cirstea si aceasta va servi pentru set la 5-3. Mitu castiga si ea pe serviciul advers si are 2-0 in debutul meciului cu Golubic.

12:40 Cirstea revine la conducere (4-3) dupa doua game-uri la rand, in timp ce Mitu castiga primul game de serviciu (1-0).

12:34 Mertens rupe echilibrul cu primul break al meciului (2-3), insa Cirstea obtine imediat re-breakul si egaleaza scorul dupa sase game-uri.

12:15 A inceput meciul de pe terenul 17 intre Cirstea si Mertens.

Sorana Cirstea o intalneste pe belgianca Elise Mertens, o jucatoare clasata pe locul 180 in lume. Cele doua nu s-au mai intalnit niciodata pana acum.

Este prima oara in acest sezon cand jucatoarea din Belgia in varsta de 21 ani castiga mai mult de un meci pe zgura la un turneu.

Cirstea a ajuns la Roland Garros dupa un sfert de finala jucat la Madrid si are un record de 17-5 in acest an pe zgura.

In cealalta partida se intalnesc Andreea Mitu si Victorija Golubic, o jucatoare din Elvetia clasata pe locul 132 si favorita 23 in calificarile de la Roland Garros.

Se anunta un meci strans intre doua jucatoare care s-au mai intalnit o data, in 2014 la turneul ITF de la Darmstadt (Germania), unde Mitu a castigat in doua seturi, cu 6-2, 6-1. De retinut ca s-a jucat tot pe zgura, ceea ce constituie un avantaj pentru jucatoarea noastra.

Doar sase meciuri a jucat Golubic pe zgura pana acum (4-2), dupa ce la inceputul anului reusea calificarea pe tabloul principal la Australian Open. Pierdea mai apoi in primul tur la Carla Suarez Navarro.

Mitu are un record pozitiv pe zgura in acest an (9-6) si a jucat finala turneului de la Sao Paolo la inceputul anului. In ultimele saptamani jucatoarea noastra nu a mai reusit sa lege doua victorii, insa a facut-o in calificarile de la Roland Garros, unde in 2015 ajungea pana in optimi de finala.



Calificari Roland Garros: Sorana Cirstea ajunge pe tabloul principal. Andreea Mitu pierde pierde primul set de la 4-0 si este eliminata