Cupa Davis - stiri, rezultate si program, inclusiv totul despre Romania
Steaua
FCM Targu Mures
Petrolul Ploiesti
Universitatea Craiova
Astra Giurgiu
Viitorul Constanta
Dinamo
FC Botosani
CSMS Iasi
Pandurii Targu Jiu
Concordia Chiajna
U Cluj
FC Brasov
Gaz Metan Medias
FC Rapid
Ceahlaul Piatra Neamt
CFR Cluj
Otelul Galati
Comentează
Cupa Davis09/03/2015 12:15

Argentinianul Leonardo Mayer si brazilianul Joao Souza au stabilit, duminica, un nou record de durata pentru un meci din Cupa Davis.

Comentează
Cupa Davis08/03/2015 16:21

Romania a transat disputa cu ISra

Comentează
Cupa Davis07/03/2015 17:09
CUPA DAVIS: Romania castiga la dublu si inchide meciul cu Israel in doar doua zile

Dublul Romaniei format din Horia Tecau si Florin Mergea s-a impus in trei seturi, sambata, in fata perechii israeliene formata din Bar Tzuf Botzer si Edan Leshem. Romania castiga intalnirea cu Israel dupa primele trei meciuri din totalul de cinci programate si merge in turul 2 al Grupei I din Zona Euro-Africana din Cupa Davis.

romania - israel 3-0
Comentează
Cupa Davis07/03/2015 19:11

Tenismenul Florin Mergea este increzator dupa victoria cu Israel si spune ca echipa Romaniei ar putea reveni in Grupa Mondiala a Cupei Davis, dar crede ca acest lucru poate fi realizat pas cu pas.

GAME cu GAME CUPA DAVIS, Romania-Israel in Grupa I a Zonei Euro-Africane 3-0. Victorie la general in doua zile
Comentează
Cupa Davis06/03/2015 00:45

La finalul acestei saptamani Romania intalneste Israel la Sibiu in primul tur al Grupei I a Zonei Euro-Africane din Cupa Davis. Chiar daca adversarii nostri l-au adus pe Dudi Sela, cel mai bine cotat jucator de simplu din garniturile celor doua formatii, Romania porneste cu prima sansa prin prisma perechii de dublu Horia Tecau/Florin Mergea si a vulnerabilitatilor existente la numarul doi echipa Israelului, un jucator aflat in afara topului 800 mondial.

Comentează
Cupa Davis06/03/2015 18:33

Victorie mare obtinuta de Marius Copil in fata lui Dudi Sela, numarul unu din echipa Israelului, vineri, in prima zi a confruntarii de la Sibiu din primul tur al Grupei I a Zonei Euro-Africane.

Comentează
Cupa Davis06/03/2015 14:59

Jucatorul Adrian Ungur s-a incalzit mai greu in partida cu Bar Tzuf Botzer, dar in cele din urma a obtinut o victorie facila in trei seturi si mai putin de doua ore.

Comentează
Cupa Davis03/03/2015 11:35
Cupa Davis, Romania-Israel: Programul meciurilor. Adrian Ungur deschide intalnirea contra unui jucator din afara topului 800 mondial

La finalul acestei saptamani Romania intalneste la Sibiu echipa Israelului intr-un meci din Grupa I a Zonei Euro-Africane din Cupa Davis, meci in care vom conta pe Marius Copil si Adrian Ungur la simplu, respectiv perechea Horia Tecau/Florin Mergea la dublu. Principalul pericolul din partea oaspetilor este reprezentat de Dudi Sela, jucator clasat pe locul 100 ATP, dar care are o experienta insemnata in circuitul mondial.

Comentează
Cupa Davis05/03/2015 12:09
Dueluri de foc in Grupa Mondiala a Cupei Davis

Patru intalniri din cele opt programate la finalul acestei saptamani in primul tur a Grupei Mondiale din Cupa Davis tin capul de afis ca veritabile finale.

Comentează
Cupa Davis04/03/2015 14:05

Romania si Israel se infrunta la finalul acestei saptamani in Sala Sporturilor Transilvania din Sibiu in primul tur al Grupei I a Zonei Euro-Africane a Cupei Davis.
ziare ziare.org

Anvelope