US Open

Simona Helep, in misiune imposibila la US Open

Jucatoarea Simona Halep a avut ghinion la tragerea la sorti a tabloului principal de la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului care va debuta pe 30 august la New York.
Halep o va intalni in primul tur pe Jelena Jankovic (Serbia), a patra favorita la castigarea turneului.

Tot in primul tur, Alexandra Dulgheru va juca impotriva frantuzoaicei Julie Coin, in timp ce Sorana Cirstea o va intalni pe suedeza Sofia Arvidsson.

De un prim tur dificil va avea parte si Edina Gallovits, care o va avea de cealalta parte a fileului pe Marion Bartoli, cotata cu sansa a 13-a pe lista favoritelor.

Singurul reprezentant al Romaniei la masculin, Victor Hanescu il va intalni in runda inaugurala pe argentinianul Carlos Berlocq.

In alta ordine de idei, Adrian Ungur a fost eliminat in primul tur al calificarilor, pierzand in fata italianului Simone Vagnozzi, scor 6-3, 6-4.

Mai multa sansa nu au avut nici Raluca-Ioana Olaru sau Liana-Gabriela Ungur, care la fel au parasit calificarile inca din primul tur.

Olaru a fost invinsa de chinezoaica Shuai Zhang, scor 2-6, 6-2, 6-0, in timp ce Ungur a cedat in doua seturi in fata Rebeccai Marino din Canada, cu 6-3, 6-4.

Onlinesport



Simona Helep, in misiune imposibila la US Open