US Open

Circ la US Open: Serena Williams, descalificata dupa ce a amenintat o arbitra de linie (+Video)

Jucatoarele Kim Clijsters (Belgia) si Caroline Wozniacki (Danemarca) vor disputa finala din acest an a turneului de Mare Slem de la Flushing Meadows. In prima semifinala, Serena Williams a oferit un moment cum rar se poate vedea pe un teren de tenis, fiind descalificata dupa ce a amenintat o arbitra de linie care semnalase greseala de picior la unul dintre serviciile americancei.

Revenita in circuitul mondial in urma cu doar o luna, fosta lidera mondiala din Belgia a invins-o in semifinale pe a doua favorita, Serena Williams, cu 6-4, 7-5, in timp ce Caroline Wozniacki a impiedicat o finala suta la suta belgiana, invingand-o pe Yanina Wickmayer, scor 6-3, 6-3.

Finalul meciului dintre Clijsters si Williams a avut un moment controversat, reprezentanta gazdelor fiind penalizata cu greseala de picior la scorul de 15-30 si 5-6. Serena si-a pierdut cumpatul apostrofandu-l serios pe arbitrul de linie care a luat decizia impotriva sa, centralul meciului penalizand-o pe mezina familiei Williams cu un punct, astfel ca meciul s-a terminat in haos.

“Jur in fata lui Dumnezeu ca am sa...sa iti bag aceasta minge pe gat, ai auzit?”, i-a strigat Serena arbitrului de linie care a raportat comportamentul jucatoarei oficialului din scaun. Dupa primirea punctului de penalizare si terminarea meciului, Serena Williams si-a schimbat retorica, constienta mai mult sau mai putin de eroare comisa, spunand: “Niciodata nu am spus ca am sa te ucid, esti convinsa de asta?”.

In cele din urma Serena s-a resemnat cu situatia si i-a intins mana lui Kim Clijsters, jucatoare aflata de cealalta parte a fileului si care a asistat la randul sau uluita la circul pus in scena de reprezentanta familiei Williams.

Onlinesport



Circ la US Open: Serena Williams, descalificata dupa ce a amenintat o arbitra de linie (+Video)