Roland Garros

Dulgheru si Cirstea se vor intalni in turul doi la Roland Garros

Jucatoarea de tenis Sorana Cîrstea, locul 99 WTA, s-a calificat, marti, în turul doi la Roland Garros, unde o va întâlni pe Alexandra Dulgheru, cap de serie numarul 27, informeaza site-ul oficial al competitiei.
Cîrstea a învins-o, în runda inaugurala, cu scorul de 6-1, 6-3, dupa o ora si un minut, pe Patty Schnyder (Elvetia), pozitia 55 în ierarhia mondiala.

Jucatoarea Alexandra Dulgheru, locul 35 WTA si cap de serie numarul 27, a învins-o, marti, cu scorul de 6-3, 6-4, pe sportiva spaniola Laura Pous-Tio, locul 84 WTA, calificându-se în mansa a doua a turneului de la Roland Garros.

Dulgheru a avut nevoie de aproximativ o ora si 45 de minute pentru a trece în turul secund, în care ar putea evolua împotriva altei românce, Sorana Cîrstea, locul 99 WTA, daca aceasta o va învinge pe Patty Schnyder din Elvetia (locul 55 WTA).

Sorana Cîrstea si Alexandra Dulgheru s-au mai întâlnit de doua ori, în 2007, la Bucuresti si Marsilia, si de fiecare data s-a impus Cîrstea.

Pentru calificarea în turul doi la Roland Garros, Sorana Cîrstea va încasa 25.000 de euro.

În afara de Cîrstea si Dulgheru, în mansa secunda a tabloului feminin de simplu mai sunt calificate trei românce, Simona Halep, Irina-Camelia Begu si Edina Gallovits-Hall.

Mediafax



Dulgheru si Cirstea se vor intalni in turul doi la Roland Garros