Roland Garros

Perechea Florin Mergea/ Horia Tecau s-a calificat in turul doi la turneul de la Roland Garros

Perechea Florin Mergea/ Horia Tecau s-a calificat, vineri, in turul doi al doilea al probei de dublu de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al ompetitiei.

In runda inaugurala, Mergea si Tecau au invins perechea formata din francezul Sebastien Grosjean si brazilianul Gustavo Kuerten, in trei seturi, scor 5-7, 6-3, 6-1. Aceasta a fost ultima partida a tenismanului din Brazilia, care si-a anuntat retragerea dupa turneul de la Roland Garros.

In turul al doilea, romanii vor intalni cuplul Bruno Soares / Dusan Vemici (Brazilia / Serbia), care a trecut in runda inaugurala de perechea Chris Haggard / Misa Zverev (Africa de Sud / Germania).

In competitia de dublu feminin, perechea formata din romanca Sorana Carstea si frantuzoica Aravai Rezan a castigat, cu scorul de 4-6, 6-2, 6-2, meciul cu cuplul Yaroslava Svedova / Tamarine Tanasugarn (Rusia / Thailanda). In turul secund, Carstea si Rezan vor intalni dublul Nathalie Dechy / Elena Lihovteva (Franta / Rusia), cap de serie numarul 14.

Mediafax



Perechea Florin Mergea/ Horia Tecau s-a calificat in turul doi la turneul de la Roland Garros