Jocurile Olimpice de Iarna Vancouver 2010

Un nou sport olimpic: sex oral cu medalia

Scotty Lago, bronz pentru SUA la halfpipe, a fost fotografiat intr-un club de noapte in ipostaze indecente cu medalia olimpica. La nici o zi dupa aparitia imaginilor, a fost obligat sa paraseasca Jocurile.

Intr-una din imagini, Lago are medalia olimpica in dreptul chilotilor, iar o fata careia nu i se vede chipul saruta sau linge metalul pretios.

In a doua imagine, Lago ii da unei fete asiatice sa muste din medalia aflata in dreptul pieptului. Ambele fotografii au fost publicate de siteul tmz.com.

Conducerea echipei olimpice americane a fost foarte transanta in privita incidentului. Lago a fost informat ca fie isi cere scuze si pleaca, fie va fi dat afara de la Olimpiada. Sportivul a ales prima varianta: si-a cerut scuze Comitetului Olimpic, precum si Federatiei Americane de Schi si Snowboard, iar apoi a cerut sa plece acasa.

Lago este al doilea sportiv care isi face tara de ras la Vancouver. Un snowboarder japonez si-a pus toata tara in cap dupa ce si-a batut joc de uniforma olimpica, la sosirea in Canada.

Un sportiv american de culoare a aparut recent intr-o emisiune de tatuaje a postului Discovery. Isi facuse  un tatuaj cu Jocurile Olimpice de la Atena 2004, in amintirea acestora, spunand ca a ajunge la acea Olimpiada a reprezentat pentru el cea mai mare realizare a vietii. Sunt insa multi care habar nu au nu numai ce inseamna o Olimpiada, dar nu isi dau seama de ce se afla ei acolo.

Onlinesport



Un nou sport olimpic: sex oral cu medalia