Jocurile Olimpice de Iarna Vancouver 2010

Obama ii va trimite premierului canadian o lada de bere, dupa ce a pierdut un pariu

Presedintele american, Barack Obama, ii va trimite premierului canadian, Stephen Harper, o lada de bere, dupa ce a pierdut un pariu privind finala de hochei pe gheata, castigata duminica de Canada in fata Statelor Unite, a anuntat marti purtatorul de cuvant al acestuia, relateaza AFP.

"Sincer sa fiu, cred ca vom livra o parte (din bere) data viitoare când îl vom vedea pe premierul (canadian Stephen) Harper", a afirmat marti purtatorul de cuvânt al Casei Albe, Robert Gibbs.

Canada a învins Statele Unite cu trei la doi, dupa prelungiri, pentru câstigarea medaliei de aur în turneul de hochei pe gheata din cadrul Jocurilor Olimpice de la Vancouver.

În cazul victoriei Statelor Unite, Obama ar fi primit o lada de bere din partea premierului canadian.

"Speram ca pe lânga respectarea promisiunilor, vom putea sa îi dam o lada (din berea americana) pe care am pariat, pentru a-si da seama ce au ratat", a declarat glumind Gibbs.

El i-a promis omologului sau canadian, Dimitri Soudas, ca va purta în public echipamentul echipei canadiene de hochei în cazul unei înfrângeri a Statelor Unite.

"Dimitri mi-a spus ca îmi va trimite echipamentul, astfel ca îmi voi respecta la rândul meu cuvântul", a adaugat acesta, precizând ca îl va vinde la licitatie.

Mediafax



Obama ii va trimite premierului canadian o lada de bere, dupa ce a pierdut un pariu