Unirea Alba Iulia

Sliskovici: "Plecam cu prima sansa in partida cu Ceahlaul"

Antrenorul bosniac al echipei Unirea Alba Iulia, Blaz Sliskovici, a declarat, marti, ca formatia sa pleaca cu prima sansa în partida cu Ceahlaul Piatra Neamt, din etapa a XXVIII-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Pe teren propriu am jucat bine în ultimele doua întâlniri, ambele câstigate în fata Astrei si Craiovei, si cred ca plecam cu prima sansa în partida cu Ceahlaul. Nu avem fotbalisti suspendati sau accidentati, cu exceptia congolezului Kanyuka, deci trebuie sa ajungem la 23 de puncte în clasament si sa speram în continuare ca jocul rezultatelor ne va fi favorabil si noua. Însa, în primul rând suntem obligati sa învingem si abia apoi sa ne gândim si la noroc", a spus Sliskovici.

Actionarul Unirii Alba Iulia, Marian Sarmes, a recunoscut ca transferurile efectuate în iarna au fost facute cu un buget redus: "Normal ca si noi ne-am fi dorit sa aducem fotbalisti care sa semneze pe un an si jumatate sau mai mult, însa nu am avut banii necesari pentru a efectua aceste mutari. Am beneficiat de banii din drepturile de televizare, de suma încasata în urma transferului lui Gicu Grozav la Standard Liege, de banii rezultati din vânzarile de abonamente si bilete, foarte putini de altfel, si de ajutorul sponsorilor, în vreme ce autoritatile locale au uitat de noi. Din aceasta cauza am recurs la împrumutul de jucatori si, din pacate, previziunea lui Nicolae Manea de dupa meciul cu Rapid din runda a IV-a a returului s-a adeverit. Pe atunci antrenor al giulestenilor, Manea ne-a spus ca ne va fi foarte greu sa ne atingem obiectivul mizând în mare masura pe jucatori împrumutati si se pare ca a avut dreptate".

Partida Unirea Alba Iulia - Ceahlaul Piatra Neamt, din etapa a XXVIII-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 17.00.

Mediafax



Sliskovici: "Plecam cu prima sansa in partida cu Ceahlaul"