Unirea Alba Iulia

Blaz Sliskovici spune ca ar vrea sa ramana la Unirea Alba Iulia

Antrenorul bosniac Blaz Sliskovici a declarat ca ar prefera sa ramâna si în sezonul viitor la Unirea Alba Iulia, în ciuda retrogradarii formatiei ardelene în liga secunda, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Am primit mai multe oferte de a antrena în sezonul viitor atât din România cât si din straanatate, dar repet prima mea alegere ramâne echipa din Alba Iulia. În cursul saptamânii viitoare voi discuta cu oficialii echipei pentru a stabili împreuna daca voi ma continua sau nu aici si în sezonul viitor. Avem tineri talentati, valorosi, însa o formatie puternica trebuie sa aiba în componenta si 5-6 fotbalisti experimentati care sa-i ajute pe cei mai tineri în joc. Daca cei din conducerea Unirii vor avea banii necesari pentru aceste implanturi iar obiectivul pentru campionatul 2010-2011 va fi promovarea in prima liga, voi ramâne aici", a afirmat Sliskovici.

Bosniacul a urmarit meciul UTA Arad - Universitatea Cluj si considera ca Liga a II-a este puternica.

"Am vazut jocul dintre UTA Arad si U Cluj si am ramas impresionat de potentialul celor doua formatii, semn ca esalonul secund este unul care are echipe bune si nu va fi deloc usor sa promovezi. De aceea consider ca la Alba Iulia, în conditiile in care vor pleca în jur de 9-10 fotbalisti, este nevoie de 5-6 transferuri", a spus Sliskovici.

Mediafax


Blaz Sliskovici spune ca ar vrea sa ramana la Unirea Alba Iulia