Unirea Alba Iulia

Sliskovici: "Imi asum obiectivul de a reduce Unirea Alba Iulia in Liga I"

Antrenorul bosniac al echipei Unirea Alba Iulia, Blaz Sliskovici, a declarat, marti, ca îsi asuma obiectivul de a reduce gruparea ardeleana în Liga I la finalul sezonului viitor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"În doar doua luni m-am atasat enorm de aceasta echipa, de fanii ei si chiar as dori sa continui aici si în sezonul viitor. Însa va trebui sa discut cu conducerea, sa vad ce proiecte au, pentru ca eu ramân doar daca se doreste o revenire rapida în primul esalon. Toate acestea le vom discuta dupa ultima etapa, însa repet mingea este acum la conducerea clubului. Daca obiectivul pentru sezonul viitor va fi promovarea în Liga I si daca sefii ma mai vor la echipa, eu ramân si îmi asum obiectivul de a readuce Alba Iulia în elita fotbalului românesc", a spus Sliskovici.

Tehnicianul bosniac i-a acuzat pe unii fotbalisti ca nu pun suflet pentru echipa: "În acest moment nu mai conteaza daca am pierdut din cauza arbitrajului, eu prefer sa ma uit prima oara în propria gradina si sa analizez unde am gresit noi. Cu actualul lot de jucatori, daca eram pregatiti si din punct de vedere fizic, cred ca puteam termina sezonul în primele 12 echipe. Din pacate am observat în cele doua luni de când sunt la Alba Iulia ca nu putem duce un joc timp de 90 de minute, ci doar 70-80 minute. Ca sa nu mai vorbesc despre faptul ca unii dintre fotbalistii mei nu pun suflet pentru culorile clubului, desi se afla aici înca de la începutul campionatului. Sa nu se înteleaga ca am ceva cu jucatorii, cu fostul antrenor, este doar o simpla constatare".

Mijlocasul Florin Dan a afirmat si el ca ar vrea sa ramâna la Alba Iulia daca obiectivul pentru sezonul viitor va fi promovarea în Liga I. "Daca se vrea promovarea, as ramâne si eu si as încerca sa ajut la îndeplinirea obiectivului", a precizat Florin Dan.

Echipa Unirea Alba Iulia este matematic retrogradata în Liga a II-a, dupa ce a fost învinsa, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de formatia Dinamo Bucuresti, într-un meci din etapa a XXXII-a a Ligii I.

Mediafax



Sliskovici: "Imi asum obiectivul de a reduce Unirea Alba Iulia in Liga I"