Unirea Alba Iulia

Un junior de la Unirea Alba Iulia, in probe la Nottingham Forest

Portarul Vlad Ignat, de la Unirea Alba Iulia, în vârsta de 15 ani, a trecut testele de la antrenamentele grupei Under 19 a clubului Nottingham Forest si a fost rechemat pentru a evolua în câteva meciuri de pregatire în februarie 2011, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Am fost în probe în cursul saptamânii trecute, iar cei de acolo mi-au spus ca am trecut cu bine peste antrenamentele grupei Under 19 a clubului la care am participat, câte doua astfel de sedinte de pregatire în fiecare zi, iar în luna februarie mai vor sa ma observe si la câteva meciuri pentru a vedea daca am continuitate. Am fost vreo sase jucatori care am fost testati si sunt foarte bucuros ca deocamdata am trecut cu brio examenul din Anglia", a spus jucatorul.

El a laudat conditiile de pregatire de la clubul englez si a afirmat ca a avut foarte multe de învatat în cele doua zile petrecute la gruparea din liga a II-a.

"Sunt niste conditii incredibile la Nottingham, au vreo zece terenuri de antrenament, trei de joc, ce sa mai zic, este extraordinar. Am stat în camera cu un englez, un francez si un irlandez dintre care doar eu si irlandezul am fost selectati. Oricum sub supravegherea lui Steve Sutton, antrenorul cu portarii al gruparii din Albion, am avut multe de învatat chiar daca am stat acolo doar doua zile. Pot spune ca vestea conform careia am fost acceptat de Nottingham Forest este cel mai frumos cadou pe care-l puteam primi de Mos Nicolae", a mai spus portarul nascut în 1995.

Vlad Ignat face parte si din lotul nationalei Under 16 a României.

Mediafax



Un junior de la Unirea Alba Iulia, in probe la Nottingham Forest