U Cluj

Niculescu: "Este o infrangere dureroasa, nu am contat deloc"

Antrenorul-jucator Claudiu Niculescu a declarat ca înfrângerea echipei Universitatea Cluj în meciul cu Rapid, scor 0-3, este extrem de dureroasa, mai ales ca fotbalistii sai practic nu au contat deloc în partida contând pentru etapa a XVI-a a Ligii I.

"Este o înfrângere dureroasa pentru mine, din pacate nu am contat deloc, la fiecare contact, adversarii nostri aveau câstig de cauza. Iar când faci greseli ca astea în Giulesti, Rapidul nu te iarta. Cred ca aceasta a fost ultimul meu meci pe banca, de luni voi reveni pe gazon, pentru ca vreau sa mai dau goluri pentru Universitatea Cluj. Daca vine Ionut Badea antrenor, va avea sustinerea echipei. Eu nu am apucat sa lucrez cu el, dar m-as bucura sa vina. În aceasta seara nu am jucat pentru ca înca ma mai supara acea accidentare, dar de luni ma voi antrena normal", a declarat Niculescu.

Formatia Rapid a învins, vineri seara, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Universitatea Cluj, într-un meci contând pentru etapa a XVI-a a Ligii I, disputat fara spectatori ca urmare a deciziei Comisiei de Disciplina a FRF dupa incidentele de la partida cu Steaua, din Cupa României.

Mediafax



Niculescu: "Este o infrangere dureroasa, nu am contat deloc"