U Cluj

Niculescu: "Sper sa raman antrenor la Universitatea Cluj si dupa jocul cu Pandurii"

Antrenorul interimar al formatiei Universitatea Cluj, Claudiu Niculescu, a declarat, marti, ca spera ca, printr-un rezultat bun în jocul de sâmbata, cu Pandurii Târgu-Jiu, sa-l convinga pe finantatorul Florian Walter ca merita sa ramâna pe banca tehnica, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Ma simt bine în noua postura. Stiam ca va veni la un moment dat si aceasta clipa, în care sa fac pasul spre o noua meserie. Am avut multi antrenori de-a lungul carierei, dar pot spune ca trei dintre ei m-au influentat mai mult. Nu vreau sa dau nume, pentru ca nu doresc sa supar pe nimeni. Domnul Walter m-a rugat sa pregatesc echipa pentru meciul cu Pandurii. Sper sa-l conving sa ma pastreze, daca ma ajuta si rezultatul", a spus Claudiu Niculescu.

Elev al Scolii Federale de Antrenori, atacantul în vârsta de 34 de ani a afirmat ca va primi o derogare pentru a putea sta pe banca la meciul cu Pandurii, iar apoi exista posibilitatea numirii unui director tehnic: "Am înteles ca pot primi o derogare, pentru ca e un caz special. Exista si varianta numirii unui director tehnic, la fel cum s-a întâmplat la Timisoara si la Bistrita".

Claudiu Niculescu a condus, luni, ambele antrenamente ale formatiei Universitatea Cluj, fiind secondat de Emil Szolomajer si de preparatorul fizic Alessandro Sarroco.

Mediafax



Niculescu: "Sper sa raman antrenor la Universitatea Cluj si dupa jocul cu Pandurii"