U Cluj

Pacurar a semnat un contract pe trei sezoane cu U Cluj

Jucatorul Alex Pacurar a semnat, miercuri, un contrat pe trei sezoane cu Universitatea Cluj, mijlocasul subliniind ca se bucura pentru ca a revenit "acasa", la echipa care l-a crescut si l-a format, informeaza site-ul oficial al ardelenilor.

"Ma bucur ca am revenit dupa atatia ani acasa, la echipa care m-a crescut si m-a format ca fotbalist. Sper si sunt sigur ca voi avea rezultate bune impreuna cu noii mei colegi, cu conducerea si intreg staful tehnic", a declarat fotbalistul pentru site-ul oficial al clubului.

In varsta de 28 de ani, Pacurar este un produs al Universitatii Cluj, echipa la care s-a lansat in fotbal. A jucat un sezon la seniori, 2003-2004, dupa care s-a transferat la Dinamo. El a mai jucat la Gloria Bistrita, Pandurii Targu Jiu si Steaua Bucuresti.

Pe de alta parte, finantatorul Universitatii Cluj, Florian Walter, a declarat ca in proportie de 90 la suta, jucatorul Adrian Pit va semna cu gruparea clujeana, mentionand ca exista sanse mari si pentru aducerea lui Razvan Paduretu. "Cu Pit negocierile sunt avansate, sa zicem ca sunt sanse in proportie de 90 la suta sa vina la Universitatea. Paduretu e si el in vederile noastre, totul e posibil pana pe 10 septembrie cand se incheie perioada de transferuri. Nu se pune problema sa schimbam obiectivul, ramane asa cum l-am stabilit la inceput, respectiv locurile 9-12. Ne-am intarit mult cu venirea lui Alex Pacurar, sunt convins ca va aduce un plus la mijlocul terenului. Cu Mihai Stoica discut des, chiar si ieri (n.r. - marti) am vorbit cu el. El e liber, normal, sa aleaga cea mai buna varianta. Noi il asteptam la Universitatea", a declarat Walter, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Mediafax



Pacurar a semnat un contract pe trei sezoane cu U Cluj