U Cluj

Izvoranu a semnat un contract cu Universitatea Cluj pe trei ani

Fundasul Silviu Izvoranu a semnat un contract cu Universitatea Cluj valabil pentru trei sezoane, fotbalistul declarând ca nu putea refuza o oferta venita de la gruparea patronata de fostul actionar al FC Dinamo, Florian Walter, informeaza site-ul oficial al clubului ardelean.

"Sunt foarte bucuros ca am ajuns la Universitatea Cluj, echipa care îsi doreste performanta. Este un club de traditie si nu puteam sa refuz mai ales ca aici este si domnul Walter, un om care investeste enorm si pune mult suflet în fotbal. Sper sa nu dezamagesc pe nimeni si sa obtinem rezultate bune în campionat. Nu putem sa ne gândim acum la locul 7 sau mai sus, este prea devreme. Dar cu timpul se poate face treaba foarte frumoasa la Cluj. Noi vom juca orice partida la victorie, asta pot sa promit", a declarat fotbalistul.

Izvoranu a fost legitimat ultima oara la Dinamo, echipa cu care a efectuat cantonamentul din Austria, dar a fost împrumutat sezoanele precedente la Astra Ploiesti si International Curtea de Arges.

Mediafax


Izvoranu a semnat un contract cu Universitatea Cluj pe trei ani