U Cluj

Andrei Cordos s-a transferat la formatia din Serie B, Frosinone Calcio

Fundasul echipei Universitatea Cluj, Andrei Cordos, s-a transferat la formatia Frosinone, din liga secunda italiana, se arata intr-un comunicat postat, sambata, pe site-ul oficial al clubului din Serie B.

"Frosinone reuseste o noua lovitura in aceasta perioada de mercato, reusind transferul fundasului roman Andrei Cordos de la Universitatea Cluj-Napoca. Frosinone a ajuns la un acord cu clubul de provenienta al jucatorului si asteapta acum actele internationale de transfer de la federatia romana. Corodos insa va raspunde maine (n.r. - duminica) la convocarea clubului Frosinone Calcio si va fi prezent la reuniunea prevazuta la Hotel Bassetto din Ferentino", se arata intr-un comunicat al clubului din Serie B.

Andrei Cordos, in varsta de 21 de ani, a evoluat in cariera sa profesionista doar la echipa Universitatea Cluj, acumuland si 11 partide in Liga I. Cordos este un fost international roman under 19, iar in prezent este unul din jucatorii pe care conteaza selectionerul Emil Sandoi la nationala de tineret a Romaniei.

Formatia Frosinone Calcio s-a clasat pe pozitia a 11-a in sezonul recent incheiat din Serie B, cu un total de 36 de puncte.

Mediafax



Andrei Cordos s-a transferat la formatia din Serie B, Frosinone Calcio