Ciclism

Contador a renuntat la apel: "Nu mai am incredere in instante"

Dupa ce si-a consultat avocatii si a aflat ca sunt sanse minime sa schimbe decizia Tribunalului pentru Arbitraj Sportiv de la Lausenne, ciclistul spaniol Alberto Contador a renuntat la ideea de a mai face apel la suspendarea de doi ani primita incepand cu august 2010.
"Avocatii mi-au spus ca sunt putine sanse de reusita sau chiar deloc daca facem apel la tribunalul civil elvetian. Chiar daca aceasta instanta ar accepta cazul, dosarul ar fi retrimis tot la TAS. Insa chiar si asa cazul nu este inchis, doar ca nu stiu ce trebuie sa mai fac", a declarat Contador pentru El Mundo.

Contador a fost prins dopat cu clenbuterol in Turul Frantei 2010, cursa pe care a castigat-o pe sosea, dar de care a fost deposedat in urma suspendarii de doi ani dictata de TAS la inceputul acestui an.

Rutierul spaniol a mai adaugat ca si-a pierdut increderea in instantele sportive de judecata: "Nu m-am dopat, dar totusi sunt suspendat".

Alberto Contador va fi liber sa concureze din nou la inceputul lunii august si va putea sa participe astfel la Turul Spaniei, ultima cursa de trei saptamani a sezonului.

Onlinesport


Contador a renuntat la apel: "Nu mai am incredere in instante"