Liga 1

Universitatea Craiova regaseste gustul victoriei dupa doua infrangeri la rand

Echipa din Banie a revenit pe locul doi al clasamentului, cu 33 de puncte, dupa victoria obtinuta, miercuri, pe teren propriu, contra lanternei rosii ACS Poli Timisoara, scor 2-0.

Oltenii si-au asigurat victoria inca din prima repriza, cand Nuno Rocha si Gustavo au marcat intr-un interval de doar trei minute.

Nuno Rocha deschis scorul in minutul 14 din pasa lui Gustavo, pentru ca trei minute mai tarziu brazilianul Craiovei sa majoreze avantajul echipei sale dupa o superba faza.

Jucatorii pregatiti de Gigi Multescu au pus in practica o schema din trei pase la o lovitura libera in jumatatea adversa, iar Gustavo a ramas singur in pozitie de finalizare si l-a invins pe Straton cu un sut la coltul lung.

Craiova putea intra cu avantaj de trei goluri la cabine, daca Baluta nu rata singur cu Straton in minutul 39.

Jocul a scazut in intensitate in partea secunda, Craiova retragandu-se in aparare pentru conservarea rezultatului, in timp ce Timisoara n-a avut forta pentru a pune probleme in ofensiva.

Aproape de gol au trecut tot juvetii in minutul 84, cand Zlatinksy a centrat din corner si Acka a sters balonul cu capul in bara din dreapta a portii banatenilor.

Timisoara a incheiat meciul in inferioritate numerica, dupa ce Llorente a primit al doilea galben si a fost eliminat in primul dintre cele trei minute suplimentare dictate de centralul Adrian Cojocaru.

foto: facebook.com/CSUCOfficial



Universitatea Craiova regaseste gustul victoriei dupa doua infrangeri la rand