Golf

Quiros la conducere dupa 36 de cupe

Spaniolul Alvaro Quiros s-a instalat, vineri, la conducerea ierarhiei Campionatului Mondial de golf din Dubai, dupa ce a egalat recordul traseului Jumeirah Golf Estates.
Castigatorul turneului Dubai Desert Classic din acest an a acoperit traseul cu un total de 64 de lovituri, ceea ce inseamna ca a incheiat runda la 8 sub par.

Dupa un parcurs in care a reusit sase birdies la primele 16 cupe, Quiros a incheiat runda cu un spectaculos eagle la a 18-a.

Ibericul s-a instalat asadar la conducerea ierarhiei, cu 12 sub par, in timp ce primul lider al turneului, suedezul Peter Hanson, a coborat pe doi dupa o runda secunda incheiata pe par.

Patru lovituri ii separa pe cei doi inaintea ultimelor 36 de cupe, dar turneul este departe de a fi decis.

Nord-irlandezul Rory McIlroy, jucator aflat in cursa pentru prima pozitie in clasamentul castigurilor, a impartit de doua ori prima pozitie in back nine, dar cele doua bogeys din finalul traseului l-au trimis in pozitie a treia la cinci lovituri in urma liderului.

Liderul mondial, Luke Donald, s-a redresat dupa o prima zi incheiata pe par si a izbutit trei birdies la rand in urma carora a incheiat ziua in pozitia a 12-a la egalitate cu alti trei jucatori.

Onlinesport


Quiros la conducere dupa 36 de cupe