Liga 1

Meci nebun la Chiajna cu trei goluri in cinci minute intre Concordia si ASA

Etapa a 18-a din Liga 1, runda intermediara care propune miercuri de la 20:30 derby-ul Dinamo-Steaua, a debutat furtunos cu meciul dintre codasele Concordia Chiajna si ASA Tg.Mures, partida castigata de oaspeti, cu 2-1.

Dupa o prima repriza mai degraba modesta in faze de poarta, jocul a inceput sa se aprinda treptat in partea secunda.

Mai intai gazdele au ratat o lovitura de la 11 metri prin Cristescu in minutul 60, faza la care portarul oaspetilor Mingote a avut o interventie de zile mari.

Contrar cursului jocului muresenii au deschis scorul in minutul 86 prin Ciolacu. Acesta a prins un sut plasat din marginea careului si mingea a intrat in poarta dupa ce a lovit ambele bare ale portii adverse.

Doar trei minute a durat avantajul celor de la ASA, ilfovenii reusind egalarea prin tanarul atacant Ciobanu cu o reluare din apropiere, dupa ce intr-o prima faza acelasi Mingote respinsese in fata un balon greu.

ASA Tg.Mures a dat lovitura in prelungiri, in minutul 90+2, prin fundasul Matei, al carui sut din interiorul careului nu i-a lasat nicio sansa portarului Draghia.

Cu acest al treilea succes in actuala editie de campionat, ASA Tg.Mures ajunge la cota sase in dreptul punctelor si preda din nou lanterna rosie celor de la ACS Poli Timisoara.

Prima echipa deasupra celor doua este chiar Cocordia, formatie cu 16 puncte in clasament.



Meci nebun la Chiajna cu trei goluri in cinci minute intre Concordia si ASA