Tenis

Wim Fissette: "Simona trebuia sa se ingrijeasca mereu de mine"

Wim Fissette, fostul atrenor al Simonei Halep alaturi de care jucatoarea noastra a obtinut cele mai bune rezultate din cariera, a detaliat despartirea profesionala si a motivat ca poate si distanta a constituit un impediment.

"Poate ea nu s-a simtit confortabil in aceasta colaborare, limba straina fiind pentru ea un aspect mai dificil. Nu e niciodata simplu cu un antrenor strain, nui- asa? Nu am putut sta tot timpul la Bucuresti. Cand veneam, Simona trebuia sa se ingrijeasca mereu de mine, trebuia sa imi gaseasca hoteluri de stat si asa mai departe. Eu nu aveam probleme sa continuam in acelasi conditii, insa ea se pare ca a vrut sa mearga pentru o echipa in totalitate romaneasca", a spus Fissette pentru versiunea olandeza a siteului sport.be.

Tehnicianul a mai adaugat ca "Simona sta in contact cu persoane importante din Romania, cum ar fi Ion Tiriac."

In acelasi interviu, Fissette spusese ca Simona a ajuns in 2014, alaturi de el, acolo unde nici nu visa.

[news-110585]

Halep a obtinut cele mai bune rezultate ale carierei, in 2014, alaturi de Wim Fissette, pe care l-a concediat in noiembrie, printr-un SMS, la fel cum se pare ca a procedat si cu altii.

Insa, chiar si asa, ramane de vazut ce va fi cu Simona Halep, pentru ca pana acum deciziile din cariera sa legate de antrenori au dus-o numai in sus. Este greu de crezut ca si de aceasta data va fi la fel, insa numai ea si anul 2015 o vor spune.



Wim Fissette: "Simona trebuia sa se ingrijeasca mereu de mine"