Tenis

Un belgian ar putea fi urmatorul antrenor al Simonei Halep

Sursă foto: https://twitter.com/REDsportsBE/

Eliminata in optimi la Australian Open, unde a participat fara un antrenor oficial alaturi, Simona Halep trebuie sa hotarasca in viitorul apropiat inlocuitorul lui Darren Cahill.

In timpul turneului de la Antipozi a fost vehiculata varianta Andre Agassi, dar cel mai aproape de adevar este informatia aparuta chiar luni, dupa infrangerea Simonei Halep in optimi.

Thierry Van Cleemput este numele scos in fata drept posibilul viitor antrenor al Simonei, aceasta confirmand existenta discutiilor.

“Nu am decis nimic inca. Trebuie sa ne cunoastem mai bine, doar vorbim. Lasati-mi un pic de timp”, a spus Halep in conferinta de presa.

Fostul jucator profesionist belgian Filip Dewulf a dezvaluit ca Halep si Van Cleemput vor colabora de proba in luna februarie la turneele programate in Golf, la Doha si Dubai, urmand ca apoi sa se ia o hotarare pe termen mai lung de timp.

In varsta de 50 ani, Van Cleemput a asistat la ultimul antrenament al Simonei Halep dinaintea partidei cu Serena Williams si i-a oferit jucatoarei din Romaniei ultimele indicatii.

Fost capitan nejucator al echipei de Cupa Davis a Belgiei, Van Cleemput i-a mai pregatit pe Olivier Rochus, Steve Darcis si ultima oara pe David Goffin, toti jucatori din tara de origine.



Un belgian ar putea fi urmatorul antrenor al Simonei Halep