Turneul Campioanelor

Simona Halep se pregateste cu Darren Cahill la Singapore

Darren Cahill a publicat marti o imagine pe retelele sociale in care confirma ca o pregateste pe Simona Halep pentru Turneul Campioanelor de la Singapore. 

Halep l-a apreciat in mod deosebit pe Cahill si a lucrat cat a putut de mult cu acesta in anul 2015. Cahill a fost integrat intr-un program de promovare al celor de la Adidas, insa l-a parasit si acum este liber de contract, preferand-o si el, din cate se pare, pe Simona Halep.

Cahill a scris pe Twitter: "Finala WTA este gata si astepta. Simona Halep se pregateste sa testeze noul teren". El a atasat si imaginea de mai sus in care, pe langa racheta si mingile din prim plan, in spate se vede terenul de joc oficial cu Simona Halep incalzindu-se. 

Halep a ajuns anul trecut in finala de la Singapore. Ea s-a simtit foarte bine pe suprafata de joc de atunci, un lemn vopsit, care a avantajat-o de minune. 

Jucatoarea noastra, clasata pe locul 2 mondial, intra ca prima favorita anul acesta la Singapore, in absenta Serenei Williams.

Formatul de joc este la fel ca anul trecut: doua grupe de cate patru jucatoare, iar primele doua se califica in semifinale. Despre grupe, clasament, rezultate vom reveni la fel ca anul trecut, cand am avut permanent situatia completa sub control



Simona Halep se pregateste cu Darren Cahill la Singapore