Turneul Campioanelor

Simona Halep isi admite carenta fizica

Simona Halep a vorbit joi seara despre ceea ce isi propune pentru la anul, subliniind si cauzele eliminarii premature de la Turneul Campioanelor.

Sportiva a admis ca nu are o conditie fizica la un nivel optim, asa cum remarcasem si noi imediat dupa meciul cu Agnieszka Radwnaska. Atat in acel meci, dar si cu Maria Sharapova, s-a vazut diferenta dintre Simona Halep si adversarele sale la capitolul pregatire fizica: in timp ce romanca era congestionata la fata si gafaia de la mijlocul meciului, Radwanska si Sharapova nu pareau marcate de efort nici macar spre final.

"La anul vreau sa sa alerg mai mult, sa nu ma mai sufoc. In setul al doilea cu Radwanska nu mai puteam sa respir", a declarat ea la conferinta de presa de dupa meciul de joi.

Acelasi aspect al pregatirii fizice a fost subliniat si de Ion Tiriac.

Simona Halep a ratat joi calificarea in semifinalele Turneului Campioanelor, dupa ce a fost invinsa surprinzator de Agnieszka Radwanska. Daca ar fi batut-o, s-ar fi calificat in careul de asi de la Singapore. Asa, mai departe au mers Maria Sharapova si Agnieszka Radwnaska, iar Halep a terminat grupa pe locul trei, dupa ce anul trecut ajunsese in finala.



Simona Halep isi admite carenta fizica