Turneul Campioanelor

MINUT cu MINUT Conferinta de presa Simona Halep la revenirea in tara

Simona Halep revine in tara, luni dupa ora pranzului, si sustine o conferinta de presa la Aeroporturl Henri Coanda din Otopeni. Onlinesport.ro transmite conferinta live text incepand cu ora 12:30

12:39 Confeinta de presa de la aeroportul Henri Coanda s-a incheiat. Multumim pentru atentia acordata. Ramaneti alaturi de noi in continuare.

12:38 "Serena a oferit numai cuvinte de lauda despre mine si a fost mereu un exemplu pentru mine. Cred ca este un om deosebit".

12:37 "Dupa victoria cu Serena m-am bucurat cateva ore, apoi m-am concentrat pentru meciul cu Ivanovic. Am vrut sa castig pentru a termina grupa cu toate victoriile. Am sarbatorit cu familia si mi-am spus ca am facut-o si pe aceasta".

12:36 "Sincer nu mi-am programat perioada dificila din America si Asia. Depinde de starea pe care o ai zilnic, saptamanal. Joci in fiecare zi tot ce poti si stii, si vezi apoi ce se intampla. Nu-ti poti programa nimic in tenis. Am fost refacuta suta la suta, dar mi-am pus bandajul la picior pentru siguranta mea, am fost mai linistita mental".

12:35 "Imi place iarna, frigul si ma voi bucura de iarna in urmatoarele luni, apoi plec iar la caldura".

12:34 "Nu stiu ce program voi avea in ziua meciului Steaua-Dinamo. Daca ma invita si sunt in tara, probabil ca ma voi duce. Este o atmosfera frumoasa pe stadion".

12:33 "Prietenie intre mine si Sharapova? Ar fi culmea, nu cred, pentru ca ea nu are nicio relatie cu jucatoarele de pe circuit. Am vorbit cu toata lumea in afara de Bouchard si Sharapova. Chiar si cu Serena am vorbit destul de mult. Chiar ma bucur ca m-am imprietenit cu ea (n.r. Kvitova), este o fata foarte de treaba. Stie sa castige, dar sa si piarda, are deja doua Grand Slam-uri castigate".

12:33 "Au fost multi romani alaturi de mine si este deosebit sa vezi ca sunt romani care te sustin chiar si in Singapore".

12:32 "Sper sa ajung in finale la anul si sa le si castig. In 2015 vreau sa nu mai am emotii inaintea meciurilor importante si sa le tratez ca si cum ar fi in primul tur. Normal ca muncesc si pentru bani, pentru viitorul meu, pentru copiii mei in viitor".

12:31 "Ma bucur ca tara noastra are un sportiv care sa ajunga intr-o finala la Turneul Campioanelor. Imi da incredere si vreau sa joc bine in continuare. Sper ca si la FedCup sa castig meciurile, chiar daca anul acesta am pierdut unul dintre ele".

12:30 "Voi avea pauza dupa care plec in cantonament la munte. Urmeaza un an foarte greu si voi vedea ce trebuie facut. Dupa vacanta voi lua mai multe decizii cu privire la echipa mea".

12:29 "Serena mi-a spus pe podium ca vrea sa faca poza cu viitorul numar unu mondial. A facut o gluma foarte buna, mai ales ca mama ei facea poza. Normal ca ma gandesc la acest lucru, dar vreau sa joc bine in continuare".

12:28 "Am terminat anul intr-un mare fel si chiar daca am pierdut, am jucat impotriva numarului unu mondial si nu am niciun regret. Nu mai joc niciun turneu, am pauza si apoi pregatire pentru noul an".

12:27 "Victoria cu Serena nu inseamna totul in cariera mea. M-a batut in finala, dar imi da incredere ca pot obtine mai mult. Mi-a dat incredere ca pot sa joc un tenis bun, un tenis solid. Sper sa mai am meciuri contra ei si sa castig".

12:26 "Am facut lucrurile normale, am jucat normal si meciul cu Ivanovic. Am incercat sa castigat, dar nu s-a putut. Am jucat cu Serena in finala, ceea ce n-a fost rau, dar nici bine. A fost o finala asemanatoare cu cea de la Roland Garros. M-am bucurat ca am ajuns acolo dupa o perioada de accidentari".

Simona Halep revine in tara de la Singapore, unde a disputat finala Turneului Campioanelor impotriva liderei mondiale Serena Williams.

Halep ocupa in aceasta saptamana locul 3 in clasamentul mondial WTA.



MINUT cu MINUT Conferinta de presa Simona Halep la revenirea in tara