Tenis

Tatal lui Djokovic arata cu degetul spre Dimitrov: "A adus mari prejudicii noua si Serbiei"

Sursă foto: https://twitter.com/goitiatenis

Lumea tenisului e in stare de soc dupa ce liderul mondial Novak Djokovic si mai multi jucatori care au participat la Adria Tour au fost testati pozitiv cu noul coronavirus.

Novak Djokovic este considerat vinovat pentru expunerea tuturor prin organizarea seriei de meciuri caritabile in mai multe tari din Balcani.

Adria Tour a fost in cele din urma anulat dupa consumarea a doua dintre etapele programate, cele din Belgrad si Zadar (Croatia).

Dupa etapa croata mai multi jucatori au fost testati pozitiv, printre acestia si bulgarul Grigor Dimitrov.

Spre acesta arata cu degetul Srdjan Djokovic, tatal lui Novak Djokovic.

"De ce s-a intamplat? Pentru ca el a venit probabil bolnav de cine stie unde. Nu s-a testat acolo, s-a testat in alta parte. Nu cred ca este corect, dar ce sa faci. A adus mari prejudicii Croatiei si noua, familiei si Serbiei", spune tatal lui Djokovic despre Dimitrov, anunta publicatia kurir.rs citata de news.ro

Srdjan Djokovic mai spune ca Novak nu are simptome de Covid-19, dar nu inseamna ca nu este afectat de toate cele intamplate.

In primul rand la nivel de imagine campionul sarb a suferit o mare lovitura.

"Va trebui sa iesim mai puternici din asta, sa intelegem ca trebuie sa treaca", a mai spus Srdjan Djokovic.Tatal lui Djokovic arata cu degetul spre Dimitrov: "A adus mari prejudicii noua si Serbiei"