Tenis

Tablou complet la Turneul Campioanelor. Se cunoaste si ultima jucatoare calificata

Joi dupa-amiaza s-a completat tabloul de opt jucatoare care se vor infrunta in Singapore pentru cele 7 milioane de dolari cat insumeza fondul de premiere la Turneul Campioanelor.

Lucie Safarova din Cehia este cea de-a opta si ultima jucatoare calificata pentru Turneul Campioanelor, aceasta dupa ce Carla Suarez Navarro a fost eliminata in sferturi de finala la Moscova.

Iberica trebuia sa ajunga in finala de la Kremlin Cup pentru a-i lua locul lui Safarova, insa a fost eliminata surprinzator in doua seturi de Daria Kasatkina, tanara rusoaica de doar 18 ani care in optimi a scos-o pe Irina Begu.

Finalista la Roland Garros, performanta care i-a adus propulsarea in topul zece mondial, Safarova se va afla pentru prima data la Turneul Campioanelor

In aceste conditii, tabloul complet de la Singapore arata astfel: Simona Halep, Maria Sharapova, Garbine Muguruza, Petra Kvitova, Agnieszka Radwanska, Angelique Kerber , Flavia Pennetta si Lucie Safarova.

Cele opt jucatoare vor fi impartite in doua grupe de cate patru si fiecare sportiva urmeaza a juca trei meciuri in grupa.

Primele doua se califica in semifinale unde vor juca incrucisat, adica invingatoarea unei grupe cu ocupanta locului doi din cealalta grupa.

Turneul Campioanelor debuteaza pe 25 octombrie.



Tablou complet la Turneul Campioanelor. Se cunoaste si ultima jucatoare calificata