Tenis

Simona Halep, sustinuta contra Mariei Sharapova

Simona Halep nu mai este singura jucatoare care o acuza pe Maria Sharapova de trageri de timp infernale si de sunete imposibile. Contra rusoaicei s-a raliat chiar o conationala de-a sa si jucatoarea care a eliminat-o pe Halep la Australian Open in 2015.

"Maria stie cum sa te faca sa iti pierzi increderea in tine. E frustrant sa o vezi cum trage constant de timp. La un moment dat, pare gata sa serveasca, dupa care face din nou toate miscarile de pregatire. La inceput, nu m-a deranjat acest lucru, dar apoi a inceput sa tipe C'mon dupa fiecare punct, de parca ar fi trecut numai prin momente decisive. Iar totul se intampla din ce in ce mai tare. Nu cred ca se poarta corect si nici nu da dovada de fair-play. Dureaza prea mult pana serveste. Trece constant de bariera de 20 de secunde permisa intre servicii. Comportamentul ei te face sa iti zboare mintea de la tenis", a spus Ekaterina Makarova, citata tennisworldusa.org.

Ekaterina Makarova a eliminat-o pe Simona Halep in sferturile de finala de la Australian Open, insa dupa aceea a parasit si ea competitia in semifinale, pierzand cu Maria Sharapova.

Sharapova a aplicat contra Ekaterinei Makarova aceeasi strategie murdara vazuta ultima oara in finala de la Roland Garros, contra Simonei Halep, in 2014. La acel moment, jucatoarea noastra a trebuit sa indure un meci in trei seturi in care Sharapova a depasit deseori bariera celor 20 de secunde intre servicii, iar inainte de setul al treilea s-a dus la vestiare si a de pasit cu minute bune pauza regulamentara. Ea nu a fost nici un moment sanctionata.



Simona Halep, sustinuta contra Mariei Sharapova