Tenis

Simona Halep spune un adevar dureros: “Nu am fost ajutata”

Chiar daca ne place sau nu, Simona Halep spune un adevar care poate parea dureros la prima vedere, dar ramane un adevar si merita reflectat asupra lui.

A ajuns numarul unu mondial pe munca ei si pe banii parintilor ei, iar pentru ca acum toata Romania cauta sa si-o revendice pe Halep ca pe un bun national tine doar mai degraba de zona hazardului. Doar intamplarea face ca Halep s-a nascut in Romania, in rest e doar meritul ei si prea putin spre deloc al celorlalti care incearca acum sa-si atraga un anumit capital de imagine in noua conjunctura.

“Nu doar eu nu am fost ajutata. Datorita parintilor mei am ajuns aici. Mi-as dori ca copiii din viitor sa aiba o scoala de tenis si conditii mai bune. Multi care sunt talentati se pierd pentru ca nu exista conditii financiare. Nu toate familiile au posibilitati sa-si sustina copiii, pentru ca tenisul este un sport foarte costisitor”, a spus Halep, marti, intr-o conferinta de presa la care au mai participat Ion Tiriac si Andrei Pavel.

Halep este incepand de luni primul numar unu mondial la feminin din tenisul romanesc si ii calca pe urme lui Ilie Nastase dupa 44 de ani.

Simona Halep a mai spus ca pentru viitor obiectivul sau ramane castigarea unui turneu de Mare Slem si mentinerea cat mai mult timp pe primul loc in clasamentul mondial.



Simona Halep spune un adevar dureros: “Nu am fost ajutata”