Tenis

Simona Halep s-a reîntâlnit cu Patrick Muratoglu la Miami și i-a spus un singur cuvânt

Sursă foto: https://twitter.com/Tennis

Dubla campioană de Grand Slam Simona Halep și-a reluat activitatea în circuitul mondial profesionist de tenis cu ocazia turneului Miami Open, unde a primit un wild card din partea organizatorilor.

Simona Halep i-a dat replica unei rivale mai vechi din circuit: ”Nu este atât de importantă”

Reacția Simonei Halep după meciul pierdut cu Badosa la Miami Open: ”Am știut că va fi greu”. Ce urmează pentru fosta lideră mondială

 

Simona Halep a jucat în primul tur contra ibericei Paula Badosa, fosta numărul 2 mondial, în fața căreia a câștigat autoritar primul set (6-1), înainte de a pierde la capătul unui meci de aproape două ore.

La conferința de presă care a urmat meciului cu Badosa printre întrebările primite de Halep a fost și cea legată de relația pe care o mai are în prezent cu Patrick Muratoglu, omul alături de care a lucrat în momentul depistării pozitive cu Roxadustat.

”Ne-am văzut acum două zile. Ne-am salutat. I-am urat noroc cu Rune, dar pentru mine s-a terminat.

”L-am salutat, așa cum de altfel fac cu toată lumea”, a spus Halep despre întâlnirea cu Muratoglu.

Simona Halep a mers la Miami alături de un preparator fizic român și de sparring partnerul ei, fostul jucător de tenis portughez Joao Monteiro (30 de ani).

La meciul cu Badosa în loja Simonei a apărut și Horia Tecău, căpitanul nejucător al echipei de Billie Jean King Cup a României.



Simona Halep s-a reîntâlnit cu Patrick Muratoglu la Miami și i-a spus un singur cuvânt