Tenis

Reacția Simonei Halep după meciul pierdut cu Badosa la Miami Open: ”Am știut că va fi greu”. Ce urmează pentru fosta lideră mondială

Sursă foto: https://twitter.com/josemorgado

Simona Halep și-a făcut reintrarea în circuit la Miami Open, unde a fost învinsă de Paula Badosa după un meci de trei seturi și aproape două ore.

 

”M-am bucurat de prezența mea pe teren, de faptul că atâția oameni mă susțin. A fost o zi specială.

”După primele cinci puncte am foarte nervoasă, dar am știut că va fi greu. Nu știam la ce să mă aștept, dar încet mi-am intrat în ritm.

”Am spus mereu că deşi dacă te antrenezi mult, nu este ca la un meci oficial, dar m-am menţinut în formă făcând antrenamente la sală, nu am jucat mult tenis în ultima lună, nu m-am îngrăşat, deci a fost un lucru bun”, a declarat Simona Halep într-o conferință de presă.

Revine acasă înapoi la antrenamente

Simonia Halep a dezvăluit și care este planul său pe termen scurt după acest prim contact cu circuitul.

”Este prea devreme să vorbesc despre planuri de viitor, mă duc acasă, trebuie să mă antrenez mai mult, nivelul este foarte ridicat în aceste zile. Tenisul este foarte puternic în aceste zile, nu ştiam cum o să mă descurc, dar a fost destul destul de bine pentru primul meci, vom vedea”, a spus Halep.

 


Reacția Simonei Halep după meciul pierdut cu Badosa la Miami Open: ”Am știut că va fi greu”. Ce urmează pentru fosta lideră mondială