Tenis

Simona Halep, replica acida catre loja ei

Simona Halep a 'tinut sa strige catre membrii echipei sale aflati in loja de la Miami, in timpul meciului jucat marti dimineata cu Flavia Pennetta.

Halep castigase primul set, insa pierduse primul game din al doilea, cand a strigat catre membrii echipei sale aflati in loja: "Bate din palmele alea! Nu sta degeaba!".

Nu este prima oara cand membrii echipei lui Halep incaseaza reprosuri de acest gen, ca nu o sustin destul de pe scaun. Halep a spus cuvintele pe un ton calm, dar reprosul din glas era clar. 

Un repros similar a primit antrenorul Victor Ionita, direct, cand a venit sa vorbeasca pe teren cu Simona Halep, la Indian Wells. Era in finala, iar Halep se afla in setul decisiv si l-a chemat pe Ionita pentru sfaturi, pentru prima oara in acel meci. 

Ionita a venit pe teren si i-a spus Simonei Halep sa stea langa linie pentru a dicta punctul. Cand a auzit indicatiile, Halep a replicat nervoasa: "Asta vrei tu sa fac eu? Misto... Si eu vreau sa ma incurajati mai tare si sa tipati pe acolo. Astia de tipa sint doar ai ei. E greu, dar ma rog, e ok.. E in regula", a spus Simona Halep.

La Miami, Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala, acolo unde o va intalni miercuri seara pe Sloane Stephens.Simona Halep, replica acida catre loja ei