Tenis

Simona Halep nu va juca la Roland Garros. Mesajul jucatoarei

Sursă foto: https://twitter.com/rolandgarros/

Accidentarea suferita in turneul de la Roma o va impiedica pe Simona Halep sa evolueze anul acesta la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

UPDATE - Mesajul Simonei Halep dupa retragerea de la Roland Garros

"Cu mare dezamagire imi anunt retragerea de la editia din acest an a turneului de la Roland Garros. Din pacate, ruptura de la gamba stanga are nevoie de mai mult timp de recuperare, iar calendarul este foarte aglomerat.

"Retragerea de la un turneu de Grand Slam este impotriva tuturor instinctelor si aspiratiilor mele de sportiv, dar este decizia corecta si singura pe care o puteam lua in acest moment. Gandul ca nu voi fi la Paris ma umple de tristete, dar ma voi concentra pe recuperare, voi incerca sa raman pozitiva si sa revin pe teren in momentul in care voi fi in siguranta. Roland Garros 2022, vin! Pe curand!", a scris Simona Halep pe retelele de socializare.

Locul Simonei Halep pe tabloul principal de la Roland Garros va fi luat de jucatoarea italiana Jasmine Paolini, anunta site-ul oktennis.it

Simona Halep a castigat Roland Garros in 2018, evoluand in alte doua finale, in 2014 cu Maria Sharapova si in 2017 cu Jelena Ostapenko, ambele pierdute.

Simona Halep s-a accidentat in timpul meciului cu Angelique Kerber de la Roma, cand a suferit o ruptura musculara la gamba piciorului stang.

Astfel, ramane sub semnul intrebarii participarea Simonei Halep la turneul de la Wimbledon si Jocurile Olimpice, unde actualul numar trei mondial si-a stabilit obiectivul sezonului.



Simona Halep nu va juca la Roland Garros. Mesajul jucatoarei