Tenis

Simona Halep nominalizata la titlul de jucatoarea anului

Jucatoarea Simona Halep, noul lider mondial in tenisul feminin, a fost nominalizata de WTA la titlul de jucatoarea anului 2017 in circuit.

Halep se dueleaza pentru acest titlu cu Garbine Muguruza, Jelena Ostapenko, Karolina Pliskova, Elina Svitolina si Venus Williams.

Campioana de la Wimbledon si lidera clasamentului WTA vreme de patru saptamani, a mai castigat in acest an titlul de la Cincinnati chiar in finala cu Halep.

Ostapenko a cucerit trofeul la Roland Garros invingand-o pe Halep in finala, moment in care jucatoarea din Romania rata prima sansa de a ajunge lidera mondiala.

Cu trei titluri cucerite in 2017, la Brisbane, Doha si Eastbourne, Pliskova a ocupat timp de opt saptamani prima pozitie in clasamentul mondial.

Elina Svitolina este una dintre revelatiile anului in tenisul feminin cu cele cinci turnee castigate, la Taipei, Dubai, Istanbul, Roma si Toronto.

La cei 36 ani ai sai, Venus Williams traieste a doua tinerete in tenis, disputand doua finale de Grand Slam, la Australian Open si Wimbledon.



Simona Halep nominalizata la titlul de jucatoarea anului