Tenis

Simona Halep isi face autocritica dupa finala de la Madrid: “Am jucat ca o proasta”

Sursă foto: https://twitter.com/Simona_Halep/

Ajunsa pentru a patra oara in cariera in ultimul act de la Madrid, Simona Halep a capotat in fata olandezei Kiki Bertens.

De la 4-2 in primul set pentru Simona Halep jocul s-a intors in favoarea lui Bertens, care a reusit nu mai putin de sase game-uri la rand.

In cele din urma olandeza s-a impus cu 6-4, 6-4.

“Am evoluat gresit si sunt suparata pentru asta, dar nu voi face o drama. Ma gandesc sa schimb unele lucruri la urmatorul meci contra ei. Am jucat ca o proasta, tot ce i-a placut”, a spus Halep in conferinta de presa dupa finala pierduta.

“Voi analiza mai mult si voi fi mai draguta cu mine, deoarece nu merit sa fiu foarte dura. Ea a facut un meci bun si a meritat sa castige titlul. Toata saptamana a jucat un tenis foarte bun. A servit foarte bine, iar eu am gasit tarziu solutii”, a mai spus Halep.

Simona Halep ar fi ajuns din nou numarul unu mondial daca obtinea titlul de la Madrid. In conditiile infrangerii trebuie sa se multumeasca doar cu pozitia secunda foarte aproape de Naomi Osaka.

Urmatorul turneu pentru Halep este cel de la Roma, o categorie mai in comparatie cu cel de la Madrid, dar cu o prezenta la fel de puternica in ceea ce priveste jucatoarele de top.

900 de puncte sunt puse in joc si un premiu de peste jumatate de milion de dolari pentru invingatoare.

Halep are primul tur liber si va juca in turul al doilea cu invingatoarea din Marketa Vondrousova si Barbora Strycova.

La Roma revine in circuit si Serena Williams, locul 11 mondial in prezent.



Simona Halep isi face autocritica dupa finala de la Madrid: “Am jucat ca o proasta”