Tenis

Simona Halep incepe cu o adversara dura la Brisbane. Reactia jucatoarei (video)

Jucatoarea Simona Halep incepe noul an 2016 in postura de principala favorita la turneul WTA de la Brisbane, acolo unde are primul tur liber.

Conform tragerii la sorti a tabloului principal de competitie, Halep urmeaza a evolua direct in turul al doilea cu invingatoarea meciului dintre Victoria Azarenka si o jucatoare venita din calificari.

Daca trece de turul secund, Halep le-ar putea intalni pe partea ei de tablou pe Roberta Vinci, Jelena Jankovic, Dominika Cibulkova sau Yanina Wickmayer in functie de rezultatele dintre acestea.

Cu Maria Sharapova, a treia favorita de la Brisbane, Simona Halep se poate intalni cel mai devreme in semifinale.

Sharapova incepe turneul impotriva conationalei sale Ekaterina Makarova, iar in turul doi ar putea juca impotriva invingatoarei dintre Andrea Petkovic si Teliana Pereira.

Halep a declarat dupa aflarea adversarei ca "voiam sa am mai mult noroc la tragerea la sorti. Trebuie sa o iau meci cu meci si sa vad daca pot castiga. Sper ca a doua oara la Brisbane sa fie mai bine pentru mine. E dificil sa devin australianca, pentru ca e departe de casa. Nu am ca obiectiv sa trec pe locul 1 mondial, ci sa imi fac un joc mai bun, mai puternic si sa joc cel mai bun tenis in turneele de Mare Slem".

Turneul de la Brisbane debuteaza duminica, 3 ianuarie, iar Halep va intra in competitie luni sau marti in functie de programul trasat de organizatori.



Simona Halep incepe cu o adversara dura la Brisbane. Reactia jucatoarei (video)