Tenis

Simona Halep isi cunoaste adversara din semifinalele turneului de la Roma

Simona Halep, principala favorita a turneului de la Roma dupa retragerea Serenei Williams, stie cu cine va juca sambata in semifinalele competiei de la Foro Italico.

Halep o va infrunta pentru a 9-a oara in cariera in meci direct pe Carla Suarez Navarro din Spania, a 10-a favorita a turneului italian. Aceasta a invins-o in sferturi pe cehoaica Petra Kvitova, a 4-a jucatoare a lumii, cu 6-3, 6-2, in putin peste o ora de joc.

Desi scorul intalnirilor directe este 5-4 in favoarea lui Halep, un meci intre cele doua nu s-a disputat si este vorba chiar de o intalnire care ar fi trebuit sa aiba loc in 2014 in optimi la Roma.

Atunci Halep a abandonat dupa ce disputase cu doar cateva zile inainte finala de la Madrid si acuza o stare de oboseala.

Asadar scorul general este 5-4 in favoarea lui Halep, iar interesant este ca toate cele patru succese din dreptul ibericei au venit in turnee pe zgura, inclusiv acel meci liber.

Ultima intalnire directa a avut loc in acest an la Indian Wells, unde Halep a castigat al treilea sau titlu al sezonului, iar jucatoarea noastra s-a impus cu 5-7, 6-1, 6-1.



Simona Halep isi cunoaste adversara din semifinalele turneului de la Roma