Tenis

Simona Halep isi aminteste cu groaza de ultimul Australian Open

Sursă foto: twitter.com/australianopen

Intr-un interviu acordat pentru The Guardian, Simona Halep a rememorat cel mai dificil moment al anului recent incheiat.

Lidera mondiala considera ca momentul dificil pe care l-a trait dupa finala pierduta la Australian Open in 2018 a fost un avertisment pentru cariera ei.

"Nu am jucat un turneu asa greu niciodata si sper sa nu mai am parte de asa ceva. A fost un dezastru, un avertisment. Mama s-a speriat si mi-a spus ca niciodata nu trebuie sa se mai intample asa ceva", a declarat Halep.

Jucatoarea noastra a avut in 2018 un turneu epuizant la Australian Open, cu o accidentare la glezna in primul meci si apoi cu trei partide extrem de solicitante, inclusiv un maraton de aproape patru ore cu Lauren Davis.

Dupa finala pierduta in fata Carolinei Wozniacki pentru Halep au urmat momente de groaza.

"Nu m-am suparat ca am pierdut finala, pentru ca am dat totul. Nu mai aveam energie. La hotel am inceput sa tremur si m-au dus la spital. A fost tare greu apoi vreo trei luni. Eram extenuata si nu puteam sa-mi revin in totalitate, dar sunt mandra ca mi-am depasit limitele", a mai spus Halep.

Simona Halep isi incepe in aceasta saptamana noul sezon la turneul de la Sydney, iar din 14 ianuarie revine la Australian Open pentru o noua aventura in Grand Slam-ul de la Antipozi.



Simona Halep isi aminteste cu groaza de ultimul Australian Open