Tenis

Simona Halep in semifinale la Beijing unde urmeaza un meci urias

Sursă foto: twitter.com/ChinaOpen

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat, vineri dimineata, in semifinalele Openului Chinei de la Beijing dupa o victorie categorica obtinuta in fata rusoaicei Daria Kasatkina. Meciul a fost live text aici.

Halep, favorita numarul 2 a turneului din capitala Chinei, s-a impus cu 6-2, 6-1, dupa doar o ora si 9 minute de joc.

Un meci in care Halep a stiut ce are de facut si a facut exact ce trebuie pentru a nu-i oferi nicio sansa unei jucatoare pe care o mai intalnise de trei ori si in fata careia pierdea categoric in urma cu doar o saptamana la Wuhan.

De aceasta data Halep a luat-o tare inca de la inceput pe Kasatkina si a dictat ritmul fiecarui punct. Rusoaica a incercat sa joace la asteptare, iar cand s-a decis sa schimbe devenind mai agresiva Halep era acolo si a raspuns pe masura indraznelii tinerei rusoaice.

Astfel, Halep bifeaza prima ei calificare in semifinalele de la Openul Chinei, turneu din seria WTA Premier Mandatory dotat cu premii totale in valoare de 6.3 milioane de dolari.

Pentru Halep urmeaza un meci special in semifinale indiferent de numele adversarei intalnite. Fie vom avea un meci suta la suta romanesc intre Halep si Sorana Cirstea, fie Halep o va reintalni pe Jelena Ostapenko, jucatoarea care i-a smuls practic din maini trofeul in finala de la Roland Garros din acest an.



Simona Halep in semifinale la Beijing unde urmeaza un meci urias