Tenis

Simona Halep explica de ce l-a ales pe Daniel Dobre antrenor

Sursă foto: https://twitter.com/Simona_Halep/

Aflata la Miami pentru al doilea turneu din categoria WTA Premier Mandatory, Simona Halep a vorbit intr-o conferinta de presa despre noul ei antrenor.

”Am un antrenor roman, cineva cu care am mai lucrat inainte. Numele lui este Daniel Dobre. Ma cunoaste destul de bine si sunt bucuroasa de aceasta decizie. Am incredere in el si am avut o buna colaborare in trecut”, a spus Halep.

”Faptul ca un antrenor are incredere in tine, asta este cel mai bun lucru pentru un jucator sa se simta liber si increzator pe teren. Am nevoie sa simt o conexiune, o inspiratie, iar pentru mine cel mai important lucru este aceasta conexiune”, a mai spus Halep.

Simona Halep a inceput anul singura dupa ce Darren Cahill a decis sa se dedice mai mult din timp familiei, iar la Doha l-a avut in probe pe belgianul Thierry van Cleemput.

Dupa finala pierduta in fata lui Elise Mertens colaborarea dintre cei doi a luat sfarsit, Halep motivand ca ”nu exista chimie” intre ea si antrenorul belgian.Simona Halep explica de ce l-a ales pe Daniel Dobre antrenor