Tenis

Simona Halep, calificare in sferturi la Eastbourne

Sursă foto: https://twitter.com/WTA

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului de la Eastbourne dupa un meci de trei seturi cu Polona Hercoq.

Simona Halep s-a impus dupa o ora si 48 de minute, cu 6-2, 4-6, 6-3, urmand a juca in sferturile de finala cu Angelique Kerber, una dintre cele mai in forma jucatoare pe iarba in acest moment.

"A trebuit sa fiu foarte atenta pana la final, pentru ca pe iarba nu stii la ce sa te astepti.Am fost la Londra, am jucat pe iarba. Ma simt bine pe acest teren, imi place sa joc aici. Am avut cateva meciuri foarte bune acum doi ani. Mai am un meci astazi la dublu, asa ca trebuie sa raman concentrata la ceea ce am de facut", a declarat Simona Halep dupa victoria cu Hercoq.

Halep a dominat autoritar primul set, unul adjudecat dupa 31 de minute fara sa-i fi lasat adversarei vreo sansa. Hercoq n-a avut nicio minge de break si nicio lovitura direct castigatoare.

In setul secund Hercoq a preluat initiativa in urma unui break la zero (3-2), dupa care Halep a intors rezultatul la 4-3 in favoarea sa.

La 4-4 Halep si-a pierdut la zero serviciul si astfel Hercoq a inclinat balanta in favoarea sa trimitand meciul in decisiv.

Un set decisiv in care Halep a recapatat controlul jocului, impunandu-se fara emotii cu un categoric 6-2.

Angelique Kerber din Germania va fi adversara Simonei Halep in sferturile de finala.



Simona Halep, calificare in sferturi la Eastbourne