Tenis

Simona Halep are primul tur liber la Sydney. Posibilele adversare pana in finala

Turneul de la Shenzen a fost castigat de Simona Halep si adaugat in vitrina cu trofee, insa sezonul 2015 abia a inceput si urmatoarea oprire pentru numarul 3 mondial este turneul de la Sydney, unde premiile puse in joc depasesc 700.000 de dolari.

In absenta primelor doua jucatoare ale lumii pe tablou, Serena Williams si Maria Sharapova, Halep va fi principala favorita la Sydney, unde insa tabloul de concurs este mult mai puternic decat la Shenzen. Vor participa sase jucatoare de Top 10 WTA.

Ultima jucatoare acceptata pe tabloul de simplu ocupa locul 32 in clasamentul mondial, iar printre participante le regasim pe Petra Kvitova, locul 4 mondial, Agnieszka Radwanska, Caroline Wozniacki (n.r. - finalista la Auckland unde a pierdut la Venus Williams), Angelique Kerber, Dominika Cibulkova, Flavia Pennetta, Andrea Petkovic, Sara Errani, Lucie Safarova sau Garbine Muguruza.

In ceea ce o priveste pe Halep, aceasta are primul tur liber si va juca in turul secund cu invingatoarea dintre Karolina Pliskova si o tenismena venita din calificari.

Vedeti mai jos pe cine ar putea intalni Halep la Sydney pana in finala finalei:



Simona Halep are primul tur liber la Sydney. Posibilele adversare pana in finala