Tenis

OFICIAL: Simona Halep s-a retras din turneul de la Doha: "Simt dureri peste tot"

Jucatoarea Simona Halep, recent campioana la Dubai, a declarat ca ia in calcul retragerea din turneul de la Doha, cel care urmeaza sa se desfasoara incepand de luni in capitala Qatarului si pe care l-a castigat in 2014. Ulterior sportiva noastra si-a anuntat in mod oficial retragerea de pe tabloul turneului de la Doha.

Halep spune ca se resimte dupa solicitanta saptamana din Emirate si ca se gandeste serios sa abandoneze la Doha.

"Sunt obosita, foarte obosita. Am dureri peste tot, dar este normal. Am avut meciuri grele si duminica voi urma din nou un tratament. Totul ma doare, coastele, glezna, dar sper ca voi fi bine saptamana viitoare si ca ma voi recupera rapid. Nu sunt sigura acum si nu pot spune (n.r. - despre participarea la turneul de la Doha). Va trebui sa ma relaxez si sa vad saptamana viitoare", a declarat Halep, informeaza gulfnews.com.

In alta ordine de idei, Simona Halep a multumit intr-un mesaj publicat pe Faxebook echipei de recuperare fizica de la Football Medicine, care a ajutat-o la Dubai si care lucreaza si cu gruparea Al Ahli Dubai.

"Sunt foarte bucuroasa ca am castigat acest turneu, mai ales ca este al zecelea titlu. Sper sa castig cat mai multe! Am avut parte de un public deosebit si vreau sa le multumesc tuturor pentru sustinere! Vreau sa multumesc foarte mult si echipei Football Medicine, lui Pedro, Paulo si Ruben, pentru tot sprijinul si ajutorul acordat saptamana aceasta si pentru ca au avut grija sa fiu apta sa pot duce la bun sfarsit acest turneu", a scris romanca pe contul ei de Facebook.



OFICIAL: Simona Halep s-a retras din turneul de la Doha: "Simt dureri peste tot"