Tenis

Simona Halep a plecat in China cu un nou antrenor in echipa

Jucatoarea Simona Halep, numarul 2 mondial, a plecat miercuri spre China, acolo unde va participa la turneele de la Wuhan si Beijing, ultimele concursuri inaintea Turneului Campioanelor, unde este deja calificata alaturi de Garbine Muguruza.

Halep nu a plecat singura in China, ci alaturi de Andrei Pavel, noul sau antrenor alaturi de australianul Darren Cahill.

“Este un lucru foarte bun ca l-am luat pe Andrei Pavel in echipa. Sper sa mearga bine si sa avem rezultate. Am hotarat acest lucru impreuna cu Darren si ma bucur ca Andrei a acceptat”, a spus Halep.

Aceasta se arata increzatoare inaintea ultimelor turnee din acest an competitional.

“Ma simt bine si sunt pregatita pentru urmatoarele turnee. Sper sa joc bine la Wuhan si Beijing, iar tot ce imi doresc este sa fiu sanatoasa”, a adaugat Halep.

Andrei Pavel a aparut prima data in loja Simonei Halep alaturi de antrenorul australian Darren Cahill la US Open, la meciul pierdut de jucatoarea noastra in primul tur contra Mariei Sharapova.

Pavel este in paralel si capitan nejucator al echipei de Cupa Davis a Romaniei, recent invinsa de Austria in barajul pentru Grupa I a Zonei Euro-Africane.Simona Halep a plecat in China cu un nou antrenor in echipa