Tenis

Simona Halep a plecat in Australia pentru primele turnee din 2020

Vacanta a luat sfarsit pentru Simona Halep, jucatoare care a pornit la drum chiar de Anul Nou.

Fosta lidera mondiala a luat drumul Australiei, acolo unde va participa in a doua saptamana a anului la turneul gazduit de Adelaide.

“Plec cu mare drag in aceasta deplasare. M-am pregatit foarte bine si la Dubai, si acasa. Sunt bucuroasa si sper sa fie cat se poate de bine anul acesta. Sper sa fiu cat se poate de pregatita la Melbourne. Este cel mai important turneu. Ma simt bine, nu am nicio problema, m-am antrenat bine si sunt mai puternica pe picioare, pe tot corpul.

“Sper sa fiu mai matura decat in 2019, sa fiu mai pozitiva pe teren, o atitudine cat mai buna si sa-mi mearga cat se poate de bine. Nu mai exista niciun fel de presiune, vreau doar sa ma bucur de ceea ce fac”, a spus Simona Halep.

Acesta a mai precizat la plecarea din Romania ca obiectivul sau principal in 2020 este obtinerea unei medalii la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Pana la marea intrecere a cercurilor olimpice programata dupa 24 iulie pentru Simona Halep urmeaza primul Grand Slam al anului incepand cu 20 ianuarie la Melbourne. Este vorba de Australian Open.



Simona Halep a plecat in Australia pentru primele turnee din 2020