Tenis

Simona Halep a aflat cand incepe la Sydney

Simona Halep va juca marti primul sau meci la turneul de la Sydney, anuntat luni dimineata organizatorii australieni. 

Halep a avut primul tur liber la Sydney si va juca in runda secunda contra unei jucatoare din Franta, Caroline Garcia.

Partita Halep - Garcia are loc marti dimineata, dupa ora 9:00 a Romaniei si va fi live text pe onlinesport.ro.

Garcia a invins-o sambata noapte pe  Kiki Mladenovic, 7-6 6-4, calificandu-se in turul 2, acolo unde va da piept cu jucatoarea noastra. Va fi o intalnire in premiera intre cele doua.

Jucatoarea Simona Halep este principala favorita a turneului WTA de la Sydney, ultimul concurs inaintea debutului Australian Open, cel dintai turneu de Mare Slem al anului. 

Daca va trece de turul 2, in sferturile de finala (tur 3), Halep va avea potentiale adversare precum Kvitova, Lisicki, Navarro sau Errani. Ultima este jucatoarea care a criticat vehement retragerea Simonei de la Brisbane. Ce va face si acum, daca Halep va spune "pas" si la Sydney?

Partea de tablou a Simonei Halep de la Sydney pare sa fie cea mai tare din turneu. Mai departe, daca va trece de "sferturi", numarul 2 mondial ar putea juca in semifinale cu nume precum Makarova, Svitolina sau Kerber, iar o finala le-ar mai putea aduce pe Vinci, Stosur sau Radwnaska. 

Turneul de la Sydney face parte din categoria Premier si pune la bataie premii de aproximativ 680.000 de dolari. Va avea loc intre 10 si 15 ianuarie.

Australian Open incepe pe 18 ianuarie, pe 15 ianuarie urmand sa se afle si tabolul.



Simona Halep a aflat cand incepe la Sydney